0 varer

Hjemmelevering med PostNord | Levering 2-7 hverdage | Mere

Om os

Beauty er for alle.

Hos Cosmetico står vi op hver dag, for at hjælpe med at få det bedste frem i dig.

Beauty er for alle, og alle fortjener at pleje deres indre gudinde. Vi dækker en bred vifte af produkter, fordi skønhed kommer i mange former.

For nogle er skønhed velvære, og til jer har vi dejlige cremer og pleje. For andre er skønhed noget vi selv påfører, og derfor har vi udvalgt de bedste brands inden for makeup.

Uanset hvilken skønhed du er til, er vi til for dig.

Vores vision

Vi arbejder for en fremtid, hvor alle kvinder er i kontakt med deres indre gudinde. Ingen kvinde skal bukke under for lavt selvværd og tale sin egen krop ned på daglig basis. 

Embrace the goddess within you!

Vores mission

Vores arbejde er at være på konstant jagt efter de bedste leverandører, så vi kan give dig det bedste produktudvalg og de bedste brands. Vi arbejder for at give dig de bedste priser og det bedste produktudvalg – så vi kan være det bedste valg for dig!

Cosmetico

Vores arbejde

Skønhed dækker mange ting, og derfor går vi efter at levere produkter i en bred varekategori. Hos os finder du makeup, hudplejeprodukter, hårprodukter og meget mere. Hvis du savner et brand er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bestæber os på at kunne tilføje nye brands til vores produktudvalg inden for en uge.

Skønhed

Vi tror, at skønhed er for alle. Og vi står op hver dag for at levere skønhed til dig. 

Velvære

Velvære er essentielt – og individuelt. For nogle er velvære en duft, for andre er det boblerne i badekaret og for dig er det måske noget tredje.

Kontor i 7840 Højslev

Her har vi kontor

Cosmetico

“‘Beauty is in the eye of the beholder’, er det ofte sagt. Hos Cosmetico tror vi på at skønhed er for alle, og lige netop du er nøglen til at du føler dig skøn. Skønhed ligger i os alle, men med lidt pleje og kærlighed kan det skinne til resten af verden.”

0

Ingen varer i kurven.

preloader