Privatlivspolitik

Denne butik bruger et sikkert datatransmissionssystem: SSL (Secure Socket Layer).

For eventuelle spørgsmål eller kommentarer, kontakt os venligst på info@cosmetico.dk.

Hos HR International Consulting ApS (herefter Cosmetico) behandler vi dine data privat og fortroligt, som beskrevet i General Data Protection Registry (RGPD).

Juridisk meddelelse og privatlivspolitik

Hos Cosmetico mener vi, at privatlivets fred for vores kunder og brugere skal være altafgørende. Af denne grund anvender vi en gennemsigtighedspolitik på alle vores processer, så brugerne altid er informeret og har kontrol over deres privatliv.

Læs venligst omhyggeligt hver af disse vilkår, der har til formål at regulere adgang, brug, og generelt forholdet mellem denne hjemmeside og dens brugere.

Hvem er ansvarlig for behandlingen af ​​dine data?

I overensstemmelse med kapitel II i lov 34/2002, LSSICE og art. 13.1a i forordning (EU) 2016/679 oplyser vi om, at denne hjemmeside er HR International Consulting ApS' ejendom:

ADRESSE: Starupgardvej 10 - 7840 Hojslev Danmark

EMAIL: info@cosmetico.dk


Cosmetico garanterer respekt for de garantier, regler og procedurer, der er etableret i det juridiske system til beskyttelse retten til privatlivets fred og privatlivets fred og beskyttelse af personoplysninger. Med henblik på bestemmelserne i den organiske lov om databeskyttelse 15/1999 af 13. december, Beskyttelse af personoplysninger, informerer vi dig om, at de data, du frivilligt afgiver, vil blive inkorporeret i en persondatafil. , erklæret til dataene Beskyttelsesagentur. Denne fil har implementeret alle de sikkerhedsforanstaltninger, der kræves af reglerne opdateret den 25. maj 2018.

Databeskyttelsesansvarlig

I henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 informerer Cosmetico interesserede parter om, at de ikke er forpligtet til at udpege en databeskyttelsesansvarlig. Cosmetico har dog et team med ansvar for at garantere overholdelse af reglerne om beskyttelse af personoplysninger, samt informere og rådgive de interesserede parter og samarbejde med kontrolmyndigheden.

Hvordan får vi dine data?

Som bruger giver du os personlige data på følgende måder:

 • Når du får adgang til vores tjenester, websted og platform.
 • Når du kommunikerer eller aktivt kontakter os via internettet, vores sociale netværk eller via e-mail.
 • Når du køber et af de produkter, som Cosmetico tilbyder via internettet.
 • Når du interagerer via webstedet, og tillader brugen af ​​cookies.
 • Når du abonnerer på vores nyhedsbrev.

Denne information indsamles for at kunne tilbyde dig vores produkter og tjenester i overensstemmelse med dine interesser og altid forsøge at forbedre din oplevelse som bruger.

Cosmetico udarbejder en kommerciel profil baseret på de oplysninger, du give os. Der vil ikke blive truffet automatiserede beslutninger baseret på nævnte profil.

Cosmetico vil kun indsamle data, der er tilstrækkelige, relevante og begrænset til, hvad der er nødvendigt for leveringen af ​​vores tjenester.

Hvad skal vi bruge dine data til?

Vi vil bruge dine data til: Administrere ordrer, levere produkter og tilbyde tjenester, behandle betalinger, kontakte dig i forhold til de tjenester, du efterspørger, deltage i personaleudvælgelsesprocesser, skræddersy af statistik, tilbyde dine kampagner, opdatere vores optegnelser og anbefale nogle produkter eller tjenester, der kan være af interesse for dig.

I overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, stk. 1, litra a i GDPR, hvis der is Efter at have indhentet dit udtrykkelige samtykke til at tilmelde os vores nyhedsbrev, vil vi bruge de nødvendige data til at sende kommerciel kommunikation i overensstemmelse med nævnte samtykke.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en besked til vores kontaktadresse beskrevet her eller ved at klikke på linket til den i e-mailen med den nævnte kommercielle kommunikation. Efter afmelding blokerer vi din e-mailadresse for denne brug, så længe du ikke har givet dit udtrykkelige samtykke til, at dataene fortsat kan bruges, eller vi forbeholder os retten til at fortsætte med at bruge dine data i tilfælde, der er tilladt ved lov, og hvor vi informerer dig i dette dokument.

Hvem er modtagerne af dine data?

Vi vil kun kommunikere dine data i tilfælde af ordrebehandling til vores logistikoperatør (transportbureau), finansielle institutioner og producenter.

Hvor længe opbevarer vi dine data?

De personlige data, som du giver os, vil blive opbevaret, så længe det kommercielle forhold opretholdes, og så længe du ikke anmoder om sletning i en periode på et år fra den sidste bekræftelse af interesse.

Vi kan opbevare dine personlige oplysninger, selv efter at have opfyldt dette behov, hvis det er nødvendigt for at overholde enhver juridisk forpligtelse, dataene vil forblive blokeret i den nødvendige tid for at overholde den periode, der er fastsat ved lov, for derefter at fortsætte med at fjerne dem.

Hvad er legitimiteten for behandlingen af ​​dine data?

Retsgrundlaget for behandlingen af ​​dine data er baseret på indhentning af dit samtykke i overensstemmelse med artikel 6.1a i forordning (EU) 2016/679.

Du, som bruger, autoriserer Cosmetico at formalisere, i hvert enkelt tilfælde, de kontrakter om databehandling, der er nødvendige for at udføre den service, som du har betroet os.

Cosmetico verificerer, at alle de behandlingsledere, som det samarbejder med, overholder deres sikkerhed politikker, opretholde de sikkerhedsniveauer og tekniske foranstaltninger, der er pålagt af reglerne og følge deres instruktioner i leveringen og korrekt udvikling af de tjenester, som de er aftalt for.

Cosmetico vil ikke udleje eller sælge personlige oplysninger eller del dine personlige oplysninger med enhver annoncør eller annoncenetværk til annoncering uden din udtrykkelige tilladelse.

Brugen af ​​de tjenester, der er tilgængelige på denne hjemmeside af mindreårige, kræver, at de tidligere har fået tilladelse fra deres forældre, værger eller juridiske personer repræsentanter, som vil blive betragtet som juridisk ansvarlige for enhver handling udført af de mindreårige under deres varetægt. De juridiske repræsentanter for mindreårige har det fulde ansvar for de nævnte mindreåriges adgang til internetindhold og tjenester, som de har computerprogrammer og værktøjer til at blokere og filtrere adgang til indhold eller websteder, der ikke er passende for mindreårige.

Cosmetico vil give oplysninger til tredjeparter, når det er påkrævet i henhold til lov, stævning eller retssag. I tilfælde af overførsel vil oplysningerne dog blive produceret før levering.

Datasikkerhed

Cosmetico anvender de passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at levere et sikkerhedsniveau, der er passende for risikoen, og garanterer fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af ​​dine data.

Brugen af ​​vores tjenester, når denne ændring er sket. blevet kommunikeret vil indebære kendskab til det i vilkårene inkluderet i den nye offentliggjorte privatlivspolitik.

Retigheder

Kosmetikbrugere kan før HR International Consulting ApS, i det omfang de er gældende, udøve følgende rettigheder:

 • Adgang til personlige data
 • Rettelse
 • Sletning
 • Behandlingsbegrænsning
 • Modstand mod behandling
 • Dataportabilitet og, når behandlingen er baseret på samtykke, retten til at trække den tilbage til enhver tid.

Brugere kan udøve disse rettigheder ved at identificere sig behørigt med deres ID og gå med posten eller elektronisk til de adresser, der er angivet i afsnittet "Hvem er ansvarlig for behandlingen af ​​dine data?".

Brugere vil også have ret til at indgive et krav til den kompetente databeskyttelsesmyndighed (Datatilsynet), hvis de mener, at deres rettigheder er krænket.