Betalingsmetoder

Du kan betale for dine ordrer i Cosmetico gennem de følgende betalingsformer:

Kreditkort.

Hos Cosmetico bruger vi et kreditkortbetalingssystem totalt sikkert for at sikre fortroligheden af ​​vores kunders data og undgå mulige svigagtige køb. Fortrolige data overføres direkte og krypteret (SSL) til den tilsvarende finansielle institution. SSL-krypteringssystemet giver total sikkerhed til transmissionen af ​​data gennem netværket.

Dataene på kreditkort er ikke registreret i nogen Cosmetico-database. De bruges kun i vores pengeinstituts virtuelle POS (Point of Sale Terminal) gennem dens sikre betalingsgateway.

I Cosmetico kan du bruge Visa-, Mastercard- og Maestro-kort. For at betale for ordren vil pengeinstituttet anmode om dine kortoplysninger (nummer, kortholder og CVV-kode) og et sikkerhedstjek.

Fra 200 € af købet vil du blive omdirigeret til den sikre platform for din bank. De accepterede kort er dem fra det samme land, hvor købet er foretaget. Med andre ord, for at købe gennem cosmetico.dk accepteres kun danske kort.

Når betalingen er bekræftet, vil ordren blive klargjort til efterfølgende afsendelse.

Bankoverførsel.

Hvis du har valgt bankoverførsel som betalingsmetode, vil du i slutningen af ​​ordreanmodningen i Cosmetico modtage en e-mail med det samlede beløb for ordren og kontonummeret for at foretage overførslen.
< br /> Ved overførslen skal du angive ordrenummeret, der kommer i ordreanmodningens e-mail.

Cosmeticos bankoplysninger er:

  • Kontoindehaver: HR International Consulting ApS.
  • Bank:
  • Konto:
  • IBAN:
  • SWIFT (BIC):

Angiver ordrenummeret som koncept. Du behøver ikke sende os bevis for overførslen.

Overførsler fra forskellige enheder kan tage op til to hverdage (weekender og helligdage tæller ikke med). Når vi ser betalingen afspejlet, sætter vi ordren i gang.

Kontant ved levering.

Hvis du har valgt efterkrav som betalingsmetode, vil du i slutningen af ​​din ordreanmodning i Cosmetico modtage en e-mail med det samlede beløb for ordren. Betaling sker kontant til transportøren på det tidspunkt, hvor ordren leveres til den angivne adresse. Det er vigtigt, at du har det nøjagtige beløb for ordren klar kontant for at sikre, at fragtmanden kan efterlade varen.
Kontantbetalinger accepteres ikke

Paypal.

Hvis du vælger denne betalingsmetode, vil du, når købet er gennemført, blive omdirigeret til det officielle Paypal-websted, hvor du kan foretage betalingen.

Når betalingen er foretaget korrekt, vil din ordre blive afsluttet, og en e-mail vil blive sendt til dig med en oversigt over købet.

Jeg har en rabatkode, hvordan kan jeg anvende den?

I det tredje trin af købet, før du vælger betalingsmetode, vil du se en boks, hvor du kan indtaste rabatkoden.